Kövess minket

Hiphop

Áprilisban feloszlik a BROCKHAMPTON

Megosztva

A Brockhampton tagjai bejelentették, hogy az áprilisi Coachella koncertjük után feloszlanak. Damoklész kardja már régóta ott lebegett a rajongók feje felett, hisz a „hiphop fiúcsapatként” elhíresült csapat már egy ideje pedzegette a közös munka végét, mikor tavaly bejelentették, hogy még két új album van bennük, és utána nem készítenek több lemezt. Ezekből végül csak a „Roadrunner: New Light, New Machine” című jelent meg tavaly áprilisban, a másik elvileg 2022-re tolódott, de egy mostani bejelentés után egyáltalán nem biztos, hogy végül ki is jön.

A banda az Instagram oldalán tett közzé egy közleményt, miszerint a februári londoni, és az áprilisi Coachella fellépésük lesz számukra az utolsó. „Minden további fellépés lemondva” – írták. Az áprilisi Coachella után, ahogy ők fogalmaztak, határozatlan idejű szünetet iktatnak be a banda életébe. A közlemény lezárása mégis inkább teljes feloszlásként értelmezhető, hisz köszönetet mondanak benne a rajongóiknak az elmúlt nyolc évért, és elbúcsúznak.

A Brockhamptont Kevin Abstract alapította, miután egy fórumban feltette a kérdést, hogy ki akar csatlakozni hozzá. A csapat Alive Since Forever néven indult, később átnevezték magukat Brockhampton-ra. A kollektíva hat stúdióalbumot rakott össze a karrierjük során.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés