Kövess minket

Sport

Áprilisban jön Pacquiao és Khan összecsapása

Mindkét fél megerősítette a hírt, miszerint áprilisban összeüt a WBO váltósúlyú világbajnok Manny Pacquiao és a brit Amir Khan.

Megosztva

Korábban felröppentek pletykák a meccsel kapcsolatban, de mára már hivatalossá vált, hogy a Manny Pacquiao, aki jelenleg a WBO váltósúlyú bajnoka szorítóba lép áprilisban a korábbi világbajnokkal, a brit Amir Khannal.

Forrás: Facebook – Manny Pacquiao


Tavaly áprilisban jelentette be visszavonulását a filippinó, azonban novemberben egy újabb győzelemmel tért vissza, így Bob Arumnak, a Top Rank fejének egy újabb, rangos meccset kellett összehoznia. A tervek szerint Jeff Horn lett volna Pacquiao ellenfele, azonban ez sem az ökölvívónak, sem pedig a rajongóinak nem tetszett. Már csak azért sem, mivel az előző két meccse nem hozta a várt érdeklődést, ezért jogosan hitte azt, hogy a Horn elleni meccs is csak egy lesz a sok közül. Pacquiao a Twitter-oldalán szavaztatta meg rajongóit a lehetséges ellenfelekről. A voksolásban Amir Khan került az első helyre (Horn az utolsó), így a Top Rank felől megkeresés érkezett a brit felé, amit el is fogadott.

A meccs dátuma már biztos (2017. április 23.), de a helyszínről még folynak az egyeztetések. A lehetséges helyszínek között az Arab Emírségek, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok is szerepel. A tét a WBO váltósúlyú világbajnoki öve lesz.

Habár a meccset nagy médiaérdeklődés előzi meg, Amir Khan mégsem ezzel került most az újságírók figyelmébe, hanem az internetre nemrég felkerült szexvideója miatt. A brit ökölvívó félreérthetetlen helyzetben szerepel a felvételen, ahogy épp önkielégítést végez, miközben Skype-on egy ismert női modellel állt videókapcsolatban.

„Felháborítónak tartom, hogy egyáltalán elkészülhet egy ilyen videó” – mondta Khan felesége, Faryal Makhdoom. A pár 2013-ban házasodott össze, míg a felvétel elméletileg 2010-ben készült.

Forrás: Facebook – Amir Khan

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés