Kövess minket

Aztaa

Arcon rúgott egy fotóst koncert közben a Queens of the Stone Age énekese, majd megvágta a saját homlokát egy késsel

Van itt baj, nem is kevés.

Megosztva

Forrás:

Elég vad koncertet adott a Queens Of The Stone Age egy Los Angeles-i rádió által szervezett karácsonyi bulin, előző szombaton. A koncert során Josh Homme, a banda frontembere belerúgott az egyik fotós kamerájába, ami a lány arcába csapódott. A szóban forgó Chelsea Lauren nem igazán tudta mire vélni a dolgot, mivel csak szimplán a munkáját végezte. A rúgás előtti pillanatokról készült képeken az is látszik, hogy Josh a lányra néz és mosolyog, tehát véletlennek aligha lehet mondani a dolgot. Ellátásáról a sajtószobában gondoskodtak, az eset után vélhetően feljelentést tesz a rendőrségen, mert mint mondta, Josh nem úszhatja meg az esetet csak azért, mert zenész.

[instagram]Bcg3ffCjXBw[/instagram]Az énekes/gitárosnak amúgy nem ez volt az egyetlen furcsa megmozdulása az este során. A fotós megrúgása után nem sokkal egy késsel megvágta a homlokát és vérző arccal nyomta le a maradék számokat. Később a közönségnek is beszólt, retardáltnak nevezte őket, és külön megkérte őket, hogy fújolják ki.

Josh először egy rövidebb közleményben, majd egy kétrészes Insta videóban kért bocsánatot. Mint mondta, nincs oka, sem mentsége arra amit tett, de megpróbál magába szállni. A banda amúgy június 21-én Budapesten koncertezik, a Budapest Parkban lépnek majd fel.

[instagram]BcjRL5IB8ZA[/instagram]
[instagram]BcjS9XohGfO[/instagram]

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.