Kövess minket

Bulvár

Ariana Grande: a nők nem tárgyak vagy nyeremények, amit a férfiak megnyerhetnek

Az énekesnő kiakadt rapper barátja egyik rajongójára.

Megosztva

Ariana Grande és Mac Miller épp a közös vacsorájukról mentek hazafelé, mikor megjelent a rapper (és véletlen Trump támogató) egyik rajongója, aki követni kezdte a párt – kezdte Twitteren megosztott sztoriját a 23 éves énekesnő. A srác csak egy tipikus lelkes rajongó volt, a helyzet viszont hamar kínosba fordult, mikor a pár már az autóban ült a srác pedig elejtett egy elég otromba megjegyzést, ami kifejezetten érzékenyen érintette Ariana-t. 

[blockquote]”Ariana fullosan szexi csaj, látom ám, hogy rendesen megpakolod!„[/blockquote]
Mac ezután elhajtott, de az énekesnőben annyira megmaradt a beszólás, hogy nyilvánosan akarta kifejezni, hogy mennyire lealacsonyítóak az ilyen megjegyzések, melyekre állítása szerint nem ez az egyetlen példa.

[blockquote]„Nem egy darab hús vagyok, amit a férfiak kedvükre használhatnak. Egy felnőtt ember vagyok, aki történetesen kapcsolatban van egy férfival, aki szereti és tiszteli.”[/blockquote]
Ariana azoknak a kommenteknek is elejét vette, amikben válaszként a szokásos „akkor miért viselkedik szexin a videóiban és miért öltözik kirívóan a koncerteken” érveléssel jönnek egyesek.
[blockquote]„Azért mert beleviszem a szexualitást a művészetembe, az nem jelenti azt, hogy nem kell megadni nekem a kellő tiszteletet.”[/blockquote][gif]http://media3.giphy.com/media/hTgeSxaiyvYK4/giphy.gif[/gif]

(via Playboy)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés