Kövess minket

Pop

Ariana Grande állítólag felajánlotta, hogy kifizeti a manchesteri robbantásban elhunytak temetését

Az öngyilkos merényletben huszonkét ember halt meg.

Megosztva

Forrás: Instagram

Még mindig nehéz ép ésszel felfogni, hogy hétfő este 22 ember, köztük egy 8 éves kislány életébe került egy öngyilkos merénylő támadása Manchesterben. A robbantás Ariana Grande koncertjének végén történt, az eset után az énekesnő összetört és lemondta a turnéjának további állomásait. Most egy Ariana rajongói oldal azt állítja, az énekesnő segíteni szeretne az elhunytak családjának. 

Az Ariana Daily oldal tweetje szerint (frissítés: melyet azóta töröltek) a sztár felkereste az érintettek családját és felajánlotta, hogy kifizeti az áldozatok temetését. Több angol lap is felkereste Ariana sajtósát, hogy erősítsék meg a hírt, de egyelőre nem jött válasz, így a hírt fenntartásokkal kell kezelni, de a világ jelenleg egyik legsikeresebb énekesnőjétől nem lenne hihetetlen egy ilyen gesztus.

Az viszont már biztos, hogy Tom Hardy adománygyűjtést indít. A hamarosan Venom szerepébe bújó brit színész a JustGiving nevű oldalon várja az adományokat, melyet a Brit Vöröskereszt számlájára utalnak majd, akik természetesen az érintettekhez is eljuttatják azt. A cél 15 ezer font, ennek eddig a felét gyűjtötték össze.

Sokaknak egy új élet kezdődött azok nélkül, akiket szerettek. Egy élet, melyet egy értelmetlen, szívtelen, gyáva és barbár támadás sebzett most meg. A felépüléshez vezető út pedig egyszerűen elképzelhetetlen számunkra” – írja a színész az oldalon. 

Eddig összesen félmillió font gyűlt össze adományokból a támadás óta.

(NME, Independent)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés