Kövess minket

Pop

Ariana Grande karácsonyi melódiái

Ariana Grande minden előzetes bejelentés nélkül karácsonyi koronggal készült. Az amerikai énekeső meglepetése a Christmas & Chill címet kapta.

Megosztva


Ariana Grande Christmas & Chill EP-je hat darab karácsonyi dalt tartalmaz. A 22 éves énekesnő Twitter profilján jelentette be, hogy a felvételek csak mostanra készültek el.

Ariana Grande-Butera Floridában született, de felmenői olaszok voltak. 2008-ban részt vett a Broadway egyik musicaljében. Teljesítményét a National Youth Theatre Association Award díjával jutalmazták. A hírnevet azonban csak Cat Valentine megformálása hozta meg számára. Ezen kívül több filmben is szerepelt, illetve 2013-ban piacra dobta debütáló albumát, a Yours-ot. Második lemezét, a My Everything-et 2014-ben adta ki, melynek köszönhetően Grammy-díjra is jelölték. Az előzőekben már készült karácsonyi dalokkal, például 2013-ban a Christmas Kisses felvételeivel. Az amerikai énekesnő jelenleg harmadik albumán, a Moonlight-on dolgozik, ám úgy néz ki, hogy egy kis időre ő is inkább ünnepi vizekre evezett.


Christmas & Chill tracklistje:
1 Intro
2 Wit It This Christmas
3 December
4 Not Just One For Christmas
5 True Love
6 Winter Things  

A full EP-t az alábbiakban meg is hallgathatod:

[vembed youtube=”3lWTPtsBNbs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük