Kövess minket

Elektronikus

Armin van Buuren veszélyes vizekre evezett

Az Intel Security nyilvánossá tette azoknak a celebeknek a listáját, akik az interneten szörfözők számára a legveszélyesebbek. Ha nem szeretnéd vírustalanítani a géped, akkor ezekre a nevekre csak óvatosan keress rá!

Megosztva

Armin van BuurenFotó: Getty / Europress

Az internetezőkre legnagyobb fenyegetettséget a holland DJ, Armin van Buuren jelenti, legalábbis a statisztikák szerint. Tavaly ezt a címet Jimmy Kimmel zsebelte be.

Visszatérve a számokra. Ha az internetezők Armin van Buuren nevét gépelik be a keresőbe, akkor 17,92% az esélyük, hogy vírusos oldalra kerülnek. A második helyre a country énekes, Luke Bryan került, a harmadik pedig Usher lett. A TOP ötből nem maradhatott ki Britney Spears és Jay Z sem. Az első 10-be pedig bekerült Katy Perry, Amy Schumer, Betty White, valamint az új-zélandi énekesnő, a Lorde és Nina Dobrev, akit a Vámpírnaplókból ismerhetünk.

Ha mégis valamelyikükre rá szeretnél keresni, akkor nem árt, ha tudod, hogy százalékban kifejezve ennyi az esélye, hogy vírusokkal találhatod magad szembe:

1. Armin van Buuren – 17,92 
2. Luke Bryan – 17,64 
3. Usher – 16,67 
4. Britney Spears – 16,39 
5. Jay Z – 15,83 
6. Katy Perry – 14,86 
7. Amy Schumer – 14,72 
8. Betty White – 14,03 
9. Lorde – 13,61 
10. Nina Dobrev – 13,19 

Továbbá az Intel Security kutatásából az is kiderült, hogy a következő sztárok neveire keresve szintén könnyen belefuthatunk vírusokba: Justin Bieber, Rihanna, Jennifer Lopez, Kenny Chesney, Selena Gomez, Zendaya, Kanye West, Afrojack, Miley Cyrus, Nick Jonas, Jimmy Fallon, Kristen Wiig, Tina Fey, Ellen DeGeneres, Antonio Banderas, Nicole Kidman, Zac Efron, Natalie Portman, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Kate Mara, Penélope Cruz, Rooney Mara, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Naomi Watts, Paul Wesley, Sofía Vergara, Laverne Cox, Lucy Hale vagy Kim Kardashian. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.