Kövess minket

Hiphop

Aspiráns rapper lehetett Young Dolph gyilkosa, elkezdődött a hajsza

Megosztva

Beazonosították Young Dolph feltételezett gyilkosát, aki nem más, mint egy 23 éves férfi, Justin Johnson – közölték az amerikai szövetségi szervek. A férfi jelenleg szökésben van, 15 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki érdemi információval szolgálhat a hollétéről, a férfi a rendőrség tájékoztatása szerint fegyver lehet nála és veszélyes lehet, szóval aki felismeri, ne menjen a közelébe. Johnsont a Tennessee állam top 10-es körözöttek listájára is felrakták.

Johnson, aki amúgy aspiráns rapper is volt, Straight Drop néven csinált zenéket, nem igazán gondolhatta végig a gyilkosságot, hisz az egyik klipjének, a „Going Straight In„-nek a hátterében feltűnik az az autó, amivel a lövöldözés után elmenekült a helyszínről. A férfi valamilyen formában ismerhette, vagy kötődhetett Dolphoz, hisz az egyik előkerült fotón Dolph mögött látható egy klubban. Az indítéka viszont egyelőre nem tiszta.

A memphisi rappert, Young Dolph-ot tavaly novemberben lőtték agyon egy pékségben, ahova rendszeresen járt. A rapper a helyszínen elhunyt.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés