Kövess minket

Film

Átkeresztelték Brad Pitt új filmjét

Javában forgatja új filmjét Brad Pitt, amely háborús romantikus thriller, és az események forgatagában a produkció címe is gyorsan változik.

Megosztva

Sokáig cím nélküli projektként futott, majd az első keresztségben a Six Seconds of Silence (Hat másodperc csönd) lett a neve. A brit Daily Mail március végén még így illette a produkciót, amikor tudósítást közölt a forgatásról, pár nappal később viszont a gyártó Paramount bejelentette, hogy a film igazából az Allied (magyarra fordítva: Szövetségesek) névre hallgat. A gyors változás oka talán az, hogy első címet félrevezetőnek és hosszúnak találhatták, sok néző esetleg arra következetett volna belőle, hogy valamilyen elvont művészfilmről van szó.


Erről pedig szó sincs. Brad Pitt és az Oscar-díjas Marillon Cotillard (Piaf, A sötét lovag: felemelkedés) a nyugati szövetségeseknek dolgozó kémeket alakítanak a második világháború idején, akik veszélyes akciót hajtanak végre a németek ellen. Eközben egymásba szeretnek, gyermekük is születik, ám jön a csavar: a boldog apukát valaki értesíti, hogy neje valószínűleg német kém.

(Forrás: UIP)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés