Kövess minket

Film

Átnevezik a Disney új filmjét Olaszországban, így biztos nem egy híres olasz pornós jut majd eszükbe róla

Sajnos nem Cicciolina lesz az új cím.

Megosztva

Már nem kell sokat várni a Disney új animációs filmjére, a Moana-ra (nálunk Vaiana), mely Lilo 
után a második hawaii-i Disney „hercegnőt” mutatja majd be. Olaszországban viszont egy különös, a Disney által nem kommentált összeesküvés-elméletbe keveredett az ártatlan gyerekfilm, még a premier előtt.

Moana helyett ugyanis az Oceánia címet adták neki a dél-európai országban és sokak szerint ennek az az oka, hogy a nézők még csak véletlenül se asszociáljanak az ismert helyi pornósra, Moana Pozzi-ra. 

Pozzi nem csak egy sima színésznő volt a felnőttfilmes iparban, hanem egy sokak által támogatott politikai szereplő is Rómában. Az általa alapított Szerelem Pártjának élén még a római polgármesteri posztért is elindult, igaz végül nem választották meg. Pozzi 1994-ben hunyt el, de ettől még kultuszfigurává nőtte ki magát az olasz társadalom bizonyos rétegeiben.

A teljes igazsághoz persze hozzátartozik, hogy több más európai országban is átnevezték a filmet (köztük nálunk is), de mindenhol máshol a Vaiana címet választották b-opciónak, ki tudja, lehet ő is egy pornós az olaszoknál, ezért kellett a semleges óceános verzió.

A film december elsején kerül a magyar mozikba.

(via CoS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés