Kövess minket

Stílus

Átverték Lil Baby-t, óraritkaság helyett egy Patek hamisítványt vásárolt magának

Megosztva

Lil Baby nemrég büszkén tette közzé az Instagram Story-jában, hogy új luxusórával bővült a kollekciója. „Ez a 40. évfordulós kiadás, nem a sima” – írta a Patek Philippe Nautilus óráról, mely első ránézésre valóban a 40. évfordulós kiadásnak tűnt, de szakavatott szemek gyorsan kiszúrták online, hogy valójában csak egy hamisítvány. Az óra eredetije egy igen borsos, 400 ezer dolláros árcédulával rendelkezik, és habár azt nem tudni, hogy Lil Baby kapott-e kedvezményt, az biztos, hogy bőven többet fizetett, mint amennyit a hamisítvány valójában ér.

Az alábbi Insta poszt részletesen végigveszi a hamisítvány és az igazi óra közti különbségeket.

Az atlantai rapper a lehető legjobb reakciót adta a kamu óra kiderülésére, tagadás helyett poénosan betaggelte a Patek Philippe Insta oldalát és felhívta a figyelmüket, hogy ezért kéne felírniuk a belsős listájukra, mivel így csak a csaló ékszerészekhez megy a pénze, ahelyett, hogy őket gyarapítaná. Lil Baby tehát benyelte a csúnya bukót, de remélhetőleg a Patek a jövőben kisegíti.

Napokkal ezelőtt amúgy pont Lil Baby egyik barátja és kollégája, Lil Durk posztolt arról, hogy mindenki válogassa meg az ékszerészét, mivel rengeteg kamu ékszer és óra kering ezeknél az arcoknál, a rapperek pedig nem éppen a legfelkészültebbek, mikor ki kell szúrni a hamisítványokat. „Szerezzetek magatoknak egy megbízható ékszerészt és maradjatok vele, most mondom, hogy nagyon ki lesztek akadva, mikor kiderül, hogy hamisítványt hordtok” – írta.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés