Kövess minket

Események

Augusztusra került át az idei Kolorádó Fesztivál

Ráadásul a fellépők nevei sem változnak.

Megosztva

Forrás:

A 2020-as Kolorádó új dátuma: augusztus 12-15.

Sok munkával és egy kis szerencsével sikerült elérniük a szervezőknek, hogy a meghívott fellépők mindannyian augusztusban is velük tartsanak. Mint elmondták, hálásak, amiért ebben a helyzetben a sok hazai és külföldi zenekar, művész, partner és együttműködő ennyi áldozatot hozott.

A kialakult helyzetről a fesztivál főszervezője, Manek Gábor azt mondja, hogy „ma még senki sem tudja, hogy milyen lesz a járvány utáni világ, lesz-e olyan, mint régen, vagy valami egészen újat kell felépítenünk. Mi, akik a Kolorádót szervezzük, abban viszont biztosak vagyunk, hogy egy ilyen megrázkódtatás után még sokkal nagyobb szükség lesz szabadságra, közös élményekre, és egy olyan helyre, ahol együtt lehet lenni, koncerteken, bulikban, művészeti előadásokon, vagy csak egy szép réten heverve, egy hatalmas, színes gömböt bámulva. Iszonyatosan várjuk a pillanatot, amikor végre mindez ismét megvalósulhat. Elég hálásak leszünk akkor az életnek.”

A már megvásárolt bérletek természetesen érvényesek az új dátumra is. Ha valamilyen okból kifolyólag nem lehet megtartani a fesztivált augusztusban sem, mindenki kárpótlásáról gondoskodnak. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információ ezen a linken érhető el.

A 2020-as Kolorádón olyan nevek lesznek, mint Helena Hauff, The Empire Line, Daniel Avery, SHYGIRL, Ata Kak, de a teljes On The Low kiadó is kint lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük