Kövess minket

Aztaa

Ausztria után Németországban is nyílt egy szexbaba bordély

A madám viszont már igazi nő.

Megosztva

Forrás:

Megnyitott Németország első szilikonbabákat használó bordélyháza. A Bordoll nevű helyet egy 29 éves nő, Evelyn Schwarz hozta létre, állítása szerint a német társadalom széles rétege látogatja a helyet, köztük bírók is.

A Dortmundban lévő ‘Bordoll’ nem az első ilyen hely Európában, Bécsben például a Kontakthof nevű helyen még az igazi prostituáltak forgalmát is megelőzte a Fanny nevű szexbaba. Schwarz eredetileg a szadomazo bizniszben képzelte el magát, de végül úgy döntött, hogy ő is belevág az elsőre bizarrnak tűnő vállalkozásba. 11 darab szilikonbabát rendelt Ázsiából, melyekért 2 ezer eurót, hozzávetőleg 615 ezer forintot fizetett fejenként. 

A babák magasságban, hajszínben és mellméretben is különböznek egymástól, de van egy kékhajú anime lány is. A vállalkozás egyelőre igen nagy sikernek bizonyul, a babákhoz napi 12 ember is betér, 80 eurós, azaz 25 ezres óránkénti díjért cserébe. 

Forrás:

Nagyon sok embernek ez nem egy fétis, csak szimpla kíváncsiság” – meséli Schwarz, „És a férfiak 70%-a vissza is tér„.  Állítja, a betévedő férfiak sokszor házas emberek, akiknek a feleségük sem bánja a dolgot, mivel csak egy játékként tekintenek a babákra, és ártatlannak gondolják a dolgot. Negatív tapasztalata eddig egyetlen vendéggel volt, aki annyira izgalomba jött az „Anna” nevű babától, hogy eltörte szex közben. Schwarznak rendelnie kellett egy újat, mivel Anna volt a legnépszerűbb babája. 

(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés