Kövess minket

Aztaa

Autó ütötte el azt a kutyust, aki egy évig türelmesen várta gazdáit egy út mellett

Loung, csak haza szeretett volna jutni.

Megosztva

Szomorú történet következik egy kutyusról, aki abba halt bele, hogy gazdáira várt egy út mellett. Nagyjából egy éve történt, hogy a Bangkokot és Kambodzsát összekötő autópályán kiesett egy kutya gazdái autójából.
A kocsi tovább robogott, míg a nagyjából három éves keverék ott maradt az út szélén. Ahonnan aztán nem is tágított többé, várva gazdáira, hogy visszajöjjenek érte. Több, mint egy évig ült ugyanazon a helyen nap, mint nap, hátha hazajut.

De a tulajdonosok nem jöttek…

A közeli, Chanthaburi faluban élő embereknek viszont feltűnt, hogy egy kutya szinte minden idejét az autópálya és az autók fürkészésével tölti. Próbálták elcsalni a forgalmas útszakasz mellől, de az állat nem volt hajlandó egy tapodtat sem arrébb menni onnan, ahol kiesett az autóból. Csak üldögélt, és várt.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/ch7news/videos/1224671710905956/” ]

Később, szinte országosan ismert sztár lett a kutyusból, akit Loung-nak neveztek el a helyiek. Sokan keresték fel, hogy ételt vigyenek neki, ezzel is megkönnyítve a több, mint egy évig tartó várakozást.
Sajnos, a történet vége korántsem happy end lett. Loung-ot, ahogy szokásos helyén, türelmesen figyelte a forgalmat egy autó elütötte.

A kutyus a helyszínen meghalt.

Sosem juthat már haza.

Nyugodj békében, Loung!

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés