Kövess minket

Film

Avatar és Star Wars filmek váltják egymást a karácsony előtti időszakban egészen 2027-ig

Nincs megállás egyik franchise esetében sem.

Megosztva

Forrás:

Lehet, hogy a decemberben mozikba kerülő Star Wars: Skywalker kora című filmmel lezárul egy korszak a Csillagok Háborúja történetében, de a Disney-nek természetesen esze ágában sincs nem tovább szipolyozni a franchise-t. 

A 2020-ban pihenőt iktatnak be, nem érkezik egyetlen lézerkardozós film sem a nagyvászonra, de sebaj, hisz az idén novemberben induló Disney+ streamingszolgáltatásra úgyis jön majd valami új SW anyag. 2021-től kezdve viszont kétévente szállítja majd a stúdió az új Star Wars alkotásokat, méghozzá James Cameron-féle Avatar folytatásokkal vetésforgóban.

A Disney márciusban vásárolta fel a 20th Century Fox filmstúdiót. Ez a lépés számos bemutatásra váró film premierdátumát is átírta. A változások közül a legnagyobb feltűnést James Cameron Avatar-folytatásainak újabb halasztása keltette, a 2009-ben nagy kasszasikert aratott látványos sci-fihez négy új epizódot forgat az Oscar-díjas rendező, ám ezek bemutatóinak dátumát az elmúlt években már több alkalommal megváltoztatták.

A legutóbb beígért 2020. december 18-i premier helyett a Disney most 2021. december 17-re tette az Avatar 2. premierjét, így a további részek bemutatása is csúszott 2023-ra, 2025-re és 2027-re. Eközben az új SW filmeket 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban láthatják majd a nézők. A Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot rendező Rian Johnson új trilógiát tervez az űreposzhoz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük