Kövess minket

Elektronikus

Avicii öngyilkos lett, erre utal a család friss közleménye

A DJ 28 éves volt.

Megosztva

Forrás:

Újabb közleményt adott ki Avicii családja, melyben arra utalnak, hogy a világhírű DJ öngyilkos lett, mint írják: „Már nem bírta tovább„.

A svéd producerre előző hét pénteken találtak holtan a Omán fővárosában, Maszkatban. A hatóságok hétfőn már kizárták az idegenkezűséget, de további információkat ők sem árultak el, a család pedig a magánéletük és a gyászuk tiszteletben tartását kérték a rajongóktól és a sajtótól. Kedden aztán közleményben köszönték meg a megemlékezéseket és azt, hogy ennyien szerették Avicii-t.

A mai nap folyamán a Variety újabb közleményt posztolt a családtól, ebben többek között arra utalnak, hogy Avicii öngyilkos lett.

„Szeretett Timünk egy felfedező, törékeny művészlélek volt, aki a az élet nagy kérdéseire kereste a választ. Egy perfekcionista, aki keményen dolgozott és rengeteget utazott, mindezt olyan tempóban, ami extrém stresszel járt. Mikor nem turnézott, akkor az egyensúlyt próbálta megtalálni az életben, hogy boldog legyen és azt csinálhassa, amit a legjobban szeretett – zenét. Komoly küzdelmei voltak az élet értelmének, és a boldogságnak a gondolatával. Már nem bírta tovább. Békét akart lelni. Timnek nem volt való az a biznisz mókuskerék, amiben egyszer csak találta magát, egy érzékeny ember volt, aki imádta a rajongóit, de gyűlölte a rivaldafényt. Tim, örökké szeretni fogunk és borzasztóan hiányzol nekünk. A személyiséged és a zenéd életben tartja az emléked. Szeretünk, a család.

A producerről nemrég egy fél éve készített ‘Avicii: True Stories,’ dokumentumfilm is újra előkerült, melynek egyik jelenetében arról beszél, hogy ha tovább kell turnéznia, akkor meg fog halni. 2016-ban aztán teljesen visszavonult a fellépésektől.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés