Kövess minket

Gasztro

Avokádós quesadilla: az egészséges ebéd

Készíts laktató és egészséges ebédet!

Megosztva


Ha már megvannak a hozzávalók, hipp-hopp összedobhatod otthon ezeket a vega quesadillákat. Kell bele avokádó, vékony szeletekre felvágva, hummus és az eredeti recept szerint egy mexikói sajtféle, queso fresco, ami itthon jól helyettesíthető fetasajttal vagy akár rikottával. A tortilla lapokat megkenjük hummusszal, aztán rádobjuk a hozzávalókat, és félbehajtva sütőbe tesszük – 5-10 percig ropogósra sütjük.


Recept: Cookin’ Canuck

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés