Kövess minket

Bulvár

Avril Lavigne megkérte Mark Zuckerberget, hogy ne oltogassa a volt pasiját

A logikája szerint, ha valaki eladott 50 millió lemezt, akkor már nem lehet vele viccelni.

Megosztva

Avril Lavigne nem tűri túl jól, hogy volt férje bandája, a Nickelback folyamatos cukkolásoknak van kitéve. November végén már megírtuk, hogy a zenekar zenéjét egy kanadai kisváros rendőrsége elrettentésre használta az ittas vezetők ellen (később ezért amúgy bocsánatot kértek, pedig nyilván csak vicc volt), de az internet kedvenc céltáblájának pár napja nem mástól, mint a Facebook vezetőjétől kellett elszenvednie egy elég nagy oltást.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/zuck/videos/10103351034741311/” ]Mark Zuckerberg videójában azt mutatta be, hogy milyennek képzeli a jövő mesterséges intelligenciáját, de a bemutatóba egy Nickelback-es poént is beszúrt. Mikor ugyanis arra kérte, az amúgy Morgan Freeman hangján megszólaló AI-t, hogy tegyen be egy jó számot a bandától, a program azt a választ adta, hogy az lehetetlen, hisz olyan nem létezik. Mark ezután még hozzátette, hogy ezt ő is tudja, ez csak egy teszt volt. Avril Lavigne-nek pedig úgy tűnik ez volt az utolsó csepp a pohárban, mert Twitteren fakadt ki Mark-ra. 

[twitter]https://twitter.com/AvrilLavigne/status/812087071225606144[/twitter]

Mint írja, szerinte a megjegyzés ízléstelen volt és egy olyan nagyhatalmú embernek, mint ő nem kéne ilyen meggondolatlan és lenéző megjegyzéseket tenni. Hát ok…

(via The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés