Kövess minket

Bulvár

Ayanna Jackson: 2Pac sírt, mikor bocsánatot kért tőlem

Újabb részletek derültek ki 2Pac nemi erőszak ügyével kapcsolatban.

Megosztva

Forrás:

Ayanna Jackson, a nő, aki Tupac 1993-as nemi erőszak ügyének főszereplője volt, 25 év után nemrég kamerák elé állt. A Vlad TV által készített interjúkban Jackson elmesélte, hogyan ismerte meg a rappert, a nemi erőszak éjszakáját, most pedig, az interjúsorozat hatodik részében a tárgyalással kapcsolatban is megválaszolt jó pár kérdést. 

[vembed youtube=”5hjLOGXVLVo” ]A nő elárulta, hogy a nagy médiafigyelem, és a halálos fenyegetések miatt elkülönítve vett részt a tárgyalásban. Emiatt egyetlen egy tanúvallomásnál sem volt ott, kivéve a sajátjánál. Tupac védőbeszédében az szerepelt, hogy Jackson csak féltékeny egy másik nőre, és ezért bosszúból kitalálta a történetet, Jackson erre azt mondta, ezt most hallja először, de szerinte ez elég rossz takarózás, mivel alig ismerte Tupacot, miért lett volna féltékeny egy másik nőre.

A rappert három vádpontban is bűnösnek találták, de Jackson szerint nem történt meg az igazi igazságszolgáltatás, mivel vele valami olyat tettek, amit sosem tudott feldolgozni. Az ítéletnél 2Pac állítólag sírva kért bocsánatot a nőtől, de fontos megjegyezni, hogy a bocsánatkérésében csak azt sajnálta, hogy odahívta a hotelbe, ahol aztán megerőszakolták mások, saját felelősségét ezeken túl továbbra sem ismerte el. Jackson azt gondolja, hogy 2Pac nem érezte, hogy közbeavatkozhatott volna. 

A nő továbbá kijelentette, hogy nem tudott a többi férfi börtönbüntetéséről, mivel azokon az ítélethirdetéseken már nem volt ott. Így Jacques “Haitian Jack” Agnant 4 hónapos börtönbüntetéséről sem hallott például. Az erőszakban részt vett egy Trevor nevű férfi is, őt sosem találták meg a hatóságok.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés