Kövess minket

Hiphop

Az A$AP Rocky úgy néz ki, mint Travis Scott mém köszöni szépen, jól van

A rapperek bánatára.

Megosztva

Csak nem bír kihalni az A$AP Rocky úgy néz ki, mint Travis Scott (és fordítva) mém, és ezen még maga Rocky is meglepődött pár napja.

Az egész olyan 2015 környékén indult, mikor trollkodó hiphop fanok elkezdtek azon viccelődni a neten, hogy a két rapper egész hasonlóan néz ki. A hajuk, a stílusuk, és valamilyen szinten a zenéjük (erős déli hatások) is mutat hasonlóságokat, és ezen akár jót el is vitatkozni, de a mém lényege persze nem valamiféle diskurzus elindítása a témáról, hanem a szimpla trollkodás.

A „véletlen” összetévesztés egy ideig csak az online térben zajlott, klipek és képek alatt jelentek meg olyan kommentek, melyek a másik rapperre vonatkoztak, ’15 szeptemberében viszont valaki konkrétan Travis Scottnak üvöltötte oda az utcán, hogy „Hey A$AP!” – amire a houstoni rapper kifejezetten idegesen válaszolt, visszafordult és kijelentette: „Én kurvára nem vagyok A$AP, te kis köcsög!”.

A jelenetet amúgy Rocky is látta, és egy a Hot 97 rádióban adott interjújában elmondta,  ő is nevetett az erről készült videón, de most már talán ideje leállni ezzel a poénkodással. Sokan beefet láttak bele Travis ideges viselkedésébe, de Rocky ezeket a pletykákat gyorsan eloszlatta, állítása szerint nem is nagyon ismerik egymást, beefről pedig szó sincs.

Azóta nagyot fordult a világ, és habár Rocky továbbra is hatalmas név a szakmában, Scott karrierje valósággal robbant. Egymást érik a teltházas bulik, főfellépős fesztiválgigek, és persze a bulvárlapok is kezdik megszeretni, mióta Kylie Jennerrel alapított családot. Ezek után talán nem is meglepő, hogy mikor Rocky a Grammy-gála egyik előpartijára igyekezett a hétvégén, a felgyülemlett sorokban egy lány Scott nevét üvöltötte neki, amire ha nem is húzta fel magát annyira, mint hasonmása anno, azért a zavarodott reakciója így is arany.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés