Kövess minket

Események

Az Akvárium szervezésében a Budapest Arénában ad koncertet Lil Tjay

Megosztva

Visszatér Magyarországra Lil Tjay, aki 2021 novemberében már sikeresen telerakta az Akvárium Nagyhallját, irreálisan hamar sold out bulit csinálva.

Most ugyanígy az Akvárium Klub szervezésben duplázik Budapesten, a nagy érdeklődésre és a tavaly előtti sikerre való tekintettel ezúttal viszont sokkal nagyobb volumenben, egyenesen a Papp László Sportarénában – jelentette be a klub az imént (Facebook event erre).

Tjay hamarosan induló turnéja során érinti újra Magyarországot, nálunk április 10-én, egy hétfői napon fogja tiszteletét tenni, a környékünkön csak itt fordul majd meg, így várhatóan a környező V4 országokból is átnéznek majd a rajongók. A rapperrel a helyszínen anno interjúztunk is, a beszélgetés és a koncertkritika itt olvasható.

A jegyértékesítés január 27-én, pénteken indul az Akvárium weboldalán.

Tjay sorsa nem alakult szerencsésen azóta: a rappert 2022 júniusában meglőtték, ezután sürgősségi műtétet kellett végrehajtani rajta. Az MC aztán csodával határos módon felépült és ledobott egy dalt a kórházból. Mint nyilatkozta, „erősebben fog visszatérni” – ez úgy látszik így is lesz, legalábbis ezt implikálja az új turné és az arénakoncert is. Az kevésbé, hogy január 17-én  letartóztatták illegális fegyverbirtoklás vádjával szülővárosában, New York-ban, de mint a profiljain történő aktivitásból látszik, azóta már szabadon engedték.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés