Kövess minket

Bulvár

Az amerikai elnök kiposztolta, hogy kihozza A$AP Rocky-t a börtönből

Mivel spanok Kanye Westtel.

Megosztva

Forrás:

Új szintre lépett az A$AP Rocky menőakció.

A rapper és két haverja a hónap eleje óta börtönben vannak egy stockholmi utcai verekedés miatt, és habár volt már kollégáik által belengetett bojkott és online petíció is indult, a svéd hatóságok nem hogy nem adtak Rocky-nak különleges bánásmódot, de nemrég még egy plusz hetet rádobtak a kéthetes kényszerszabadságára. Ezt persze több oldalról is lehet nézni, egyrészről a rajongók nyilván minél hamarabb a szabadulását szeretnék, másrészről kicsit röhejes, hogy ekkora felhördülés kerekedik egy első olvasatra nem világvége hosszúságú letartóztatásból, pláne ha tudjuk, hogy a svéd börtönök wellnesshoteleknek tűnnek egy-egy amcsi ketrechez képest.

Rocky-nak mindenesetre komoly kapcsolatai vannak, akik el is kezdtek dolgozni azon, hogy a legfelsőbb szinteken foglalkozzanak a sorsával. Mivel 2019 van, ezért az utóbbi mondatot úgy kell értelmezni, hogy Kanye West konkrétan felhívta az USA elnökét, hogy tes hozd már ki Rocky-t a húsgolyóevőktől, mire Trump rávágta, hogy bástyám, bízd ide. Legalábbis így képzeljük a lenti tweet előzményeit, melyben Donald Trump (még mindig az Amerikai Egyesült Államok elnöke – csak egy kis emlékeztető) leírja, hogy beszélt Ye-vel a Rocky ügyről (még az A$AP írásmódot sem cseszte el, +1 utcai respekt), és hamarosan beszélni fog Svédország miniszterelnökével, hogy megoldják a helyzetet, mivel sokan szeretnék, hogy a rapper végre szabaduljon. Ezt a „sokan szeretnék” részt vélhetően Kanye tudatta vele.

[twitter]https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1152307567634391041[/twitter]
És igen, a hívás valóban megtörtént, Donald Trump tényleg rácsörgött Stefan Löfvenre, hogy mi a helyzet Rocky-val, nem lehetne-e elengedni? Végül abban maradtak, hogy a rapper fair ítéletet kap majd, cserébe Trump vállalta a felelősséget Rocky-ért. A felek 48 órán belül ismét tárgyalnak. Hogy Drake-et idézzem: „what a time to be alive„.

[twitter]https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1152577020594917376[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés