Kövess minket

Aztaa

Az Animal Cannibals „Yozsefváros”-át rappelték Jimmy Fallon műsorában

Egész patent kiejtéssel.

Megosztva

Forrás:

Kate McKinnon, az SNL egyik színésze volt Jimmy Fallon esti talk show műsorának legutóbbi vendége, és ha már a stúdióban volt, be is mutatta, mit tanult magyarországi tartózkodása alatt. A színésznő „A kém, aki dobott engem” című filmet forgatta nálunk Mila Kunis-szal még tavaly, és állítása szerint rengeteg barátot szerzett ezalatt, Lindával, Csillával, Verával, és Erikkel is összespanolt a stábból, utóbbi pedig egy Animal Cannibals treki szövegét is megtanította neki, az 1995-ös „Yozsefváros„-ét.

Kate először felvezeti a dalt, mely még abból az időből származik, mikor a VIII. kerület valóban veszélyes helynek számított, megelőzve például Dopeman „8. Kerületi Meséjét„, majd el is rappeli egy részét, kifejezetten jó kiejtéssel. Nagy pacsi Eriknek, következőleg jöhet TKO „Nesztek„-jéből az Ogli G verze, mondjuk Schwarzeneggerrel, aki nemrég érkezett meg BP-re.

Az Index megkereste az esettel kapcsolatban az Animal Cannibalst is. „Konkrétan leestünk a székről, csak pislogunk hajnal óta” – nyilatkozta Ricsipí, aki nem akkora rajongója Kate-nek, mint Qka MC. Az előadásmóddal amúgy annyira meg voltak elégedve, hogy akár turnéra is elvinnék magukkal a színésznőt. „Elférne nálunk simán, ha akarja, akkor visszük is magunkkal Gergelyugornyára, ahol a hétvégén fogunk fellépni” – viccelődött a rapper.

Alább Kate rapje, és az eredeti.

[fbpost]https://www.facebook.com/FallonTonight/videos/10156713837823896/[/fbpost]
[vembed youtube=”iFyg9joMzDI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés