Kövess minket

Hiphop

Az autópályán lőtték agyon a dallasi rappert, Mo3-t

RIP

Megosztva

Forrás:

Elhunyt a dallasi rapper, Mo3, miután agyonlőtték a szülővárosában. Az előadó épp a dallasi autópályán furikázott, mikor egy mellé húzódó autóból egy egyelőre ismeretlen fekete férfi szállt ki, pisztollyal a kezében. A rapper megpróbált elfutni, de a támadó fejbelőtte. A lövések nagy zűrzavart okoztak az autópályán, többen próbálták elrántani a kormányt ijedtükben, egy az autójában ülő civilt is eltalált az egyik golyó, ő nincs életveszélyben, jelenleg kórházban ápolják. A támadót keresik.

Több felkavaró videó került fel a netre, melyen vélhetően a rapper látható, ahogy az autópályán fekszik, az egyik videóban épp megpróbálják újraéleszteni. Kórházba szállították, de belehalt a sérüléseibe.

Mo3, igazi nevén Melvin Noble, Boosie Badazz kiadójának, a Bad Azz Music labelnek volt a tagja. Első mixtape-jét 2014-ben dobta le, Shottaz címmel. Legutóbb egy Boosie Badazz kollab projektet jelentetett meg, Badazz MO3 címmel, utolsó szóló projektje a 2019-es OSAMA volt. Dalaiban gyakran nem csak rappelt, de énekelt is.

Mo3-nak szinte biztos, hogy voltak rosszakarói, hisz ez nem az első eset, hogy rálőttek. Tavaly decemberben fejbe lőtték, de túlélte a támadást. 2017-ben pedig őt vették őrizetbe egy dallasi klubban történt lövöldözéssel kapcsolatban. A szomorú eset napokkal King Von halálhíre után érkezik, akit Atlantában lőttek le egy verekedés során.

Mo3 mindössze 28 éves volt.

[vembed youtube=”9_O6gPcRsEs” ]
[vembed youtube=”jWQNqlZ47Ec” ]
[vembed youtube=”kBEpL0AZkqw” ](Revolt, TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés