Kövess minket

Tech

Az EA meghívott egy rakás sztárt a Battlefield 1 bemutatójára, erre a felük bedrogozva jött meg

Mondjuk Snoopon és Wiz Khalifán ki lepődik meg?

Megosztva

Tegnap este elstartolt a videójáték karácsony, aka az E3, ahol minden évben összegyűlnek a legnagyobb kiadók és konzolgyártók, hogy bemutassák legújabb játékaikat, konzoljaikat és kiegészítőiket. A sort az Electronic Arts konferenciája nyitotta, melyen bemutatták a Titanfall 2-t, lelepleztek egy történet módot a hamarosan megjelenő FIFA 17-ből és persze foglalkoztak a cég legjobban várt játékával a Battlefield új részével, mely az első világháborút dolgozza majd fel.

Az utóbbihoz szerveztek egy kis multiplayer játékbemutatót is, amihez több sztárt is sikerült leigazolnia az EA-nek a pro játékosok mellé, nyilván azért, hogy az amúgy videójátékokat hanyagoló médiumok is beszámoljanak az eseményükről. Ott volt például Zac Efron, Jamie Foxx, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, igaz nem tűntek túl józannak. 

Már az első interjú is kínos volt, a rapper Lupe Fiascoval, aki elmondta, hogy valószínűleg ki fog kapni, mert fogalma sincs, hogy kell játszani. Ezen a ponton reménykedtem, hogy ez a kínosság folytatódni fog és szerencsére így is lett.

Jött egy interjú a Game-el és Tyrese Gibsonnal. A Game, aki egyértelműen be volt tépve elkezdett poénkodni azon, hogy őt csak gránát Game-nek hívják, mert megállítja a tankokat meg minden, eközben Tyrese megpróbálta komolyan venni a szituációt, de én ezen a ponton már nagyon nevettem.

DeMarcus Cousins kosárlabdajátékos majdnem otthagyta a riportert annyira nem érdekelte az egész. Az utána következő interjú se volt semmi:

– Hogy vagy?
– Te hogy vagy?
– Én jól. Mesélj arról, hogy mennyire várod már, hogy játszhass a Battlefield 1-el.
– Elég izgatott vagyok, király a játék, meglátjuk le tudok-e győzni egy jobb játékost.
– Valakit konkrétan?
– Nem tesó, csak élvezem a hangulatot.

Aztán ott volt Snoop Dogg is, aki Emily Ratajkowskival jött, és egy elég feltűnő napszemcsiben volt, valószínűleg azért, hogy ne látszódjon, hogy mennyire kivannak a szemei.

Mikor megkérdezte tőle a riporter, hogy mi a taktikája, az volt a válasz, hogy van egy titkos fegyvere. Fenti képen szerintem sikerült is elkapni a titkos fegyvert.

Wiz szintén napszemüvegben volt, na vajon miért?

Jamie Foxx következett, aki köhögve lépett oda a riporterhez, egy durván izzadó Zac Efronnal karöltve, aki úgy párolgott, mint aki reggel óta ekizik. Miután egyik kérdésre se tudtak rendesen válaszolni, és azt se tudták, hogy melyik csapattal lesznek el is köszöntek úgy, hogy: „Megyünk megkeressük Wiz Khalifát„.

Tökéletes nyitása volt ez az E3-nak, még több ilyet, ha kérhetném.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés