Kövess minket

Aztaa

Az egykori Bad Boy Records rapper, Mase lett egy atlantai egyházközösség új lelkipásztora

Bling-bling helyett reverenda, avagy így vált a szabadszájú Murda Mase-ből Mase atya.

Megosztva

Forrás:

Igencsak ígéretesen indult Mase, polgári nevén Mason Durell Betha zenei pályafutása, hiszen már 1996-ban, alig 21 évesen az akkoriban piacvezető, Notorious B.I.G.-t is foglalkoztató Bad Boys Records-hoz igazolt, hogy aztán toplistás trekkek sorát, valamint több platina és aranylemezt hozzon össze a Diddy által alapított kiadó égisze alatt.

[vembed youtube=”gUhRKVIjJtw” ]A hirtelen jött népszerűség azonban nem részegítette meg az egykor Murda Mase néven nyomuló rappert, sőt, emberünk olyannyira állhatatos maradt a pénz vonzásában, hogy szinte teljesen váratlanul, 1999-ben szögre akasztotta a mikrofont, és ahogy fogalmazott, az isteni hívó szónak eleget téve papnak kezdett tanulni az atlantai Clark egyetemen. Tanulmányait befejezve, öt évvel később fel is szentelték, ám ekkor úgy döntött, mégsem veti bele magát az egyházi életbe, hanem inkább visszatér a zenéléshez. Nem tétlenkedett sokat, 2004-ben kidobta a Welcome Back cimű lemezét, amely meglehetősen jó eladási statisztikát produkált: egy hét leforgása alatt 188 ezer példány kelt el belőle csak az Egyesült Államok területén, majd hamarosan az arany státuszt is elérte 559 ezer eladott koronggal. Ezt követően még hosszú éveken keresztül maradt a showbizniszben, de aztán megint beleunt a zeneipar viszontagságaiba. 2017-ben például egy diss trekkben osztotta ki fiatalkori cimboráját, Cam’ron-t, mert az bekóstolta őt a The Program mixtape-jén.

[vembed youtube=”xGz_FZ0ePwE” ]A fent említett csörtét leszámítva az utóbbi időben viszonylagos csend honol körülötte. Ezt a csendet törte meg az atlantai székhelyű, Gathering Oasis egyházközösség vasárnapi bejelentése, mely szerint nem más, mint Mase lett az újonnan beiktatott, vezető lelkipásztoruk.

[twitter]https://twitter.com/gatheringoasis/status/1345788088484818945[/twitter]
A rapper a kinevezését követően elmondta, feltett szándéka visszavezetni az eltévelyedett embereket Istenhez, mivel úgy érzi, a rájuk nehezedő nyomás miatt egyre többen keresik ismételten az Úr kegyeit.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés