Kövess minket

Tech

Az Electronic Arts végre bejelentett egy új SKATE játékot

Az utolsó, harmadik rész már több mint 10 éve jelent meg.

Megosztva

Forrás:

Az Electronic Arts tegnap egy EA Play elnevezésű streamben mutatta be, hogy milyen videójáték élményekre számíthatunk tőlük a közeli jövőben. A cég leleplezte a 2021-es FIFA és Madden játékokat, mutatattak egy kis játékmenetet az októberben megjelenő Star Wars: Rogue Squadronból, és meglepetésként bedobták, hogy készül a SKATE sorozat új része.

A SKATE gyakorlatilag az egyetlen gördeszkás videójáték franchise a Tony Hawk’s Pro Skater mellett, mely évekig sikeres tudott maradni, a THPS-től az különbözteti meg, hogy az irányítása és a játékmenete sokkal realisztikusabb. A sorozat 2007-ben indult, és három részt élt meg, de a 2010-ben Xbox 360-ra és PS3-ra megjelent SKATE 3 óta úgy tűnt, mintha az EA teljesen elfeledkezett volna róla, pláne miután a játékot fejlesztő EA Black Box megszűnt létezni ’13-ban.

Az EA most a bejelentő videóban elismerte, hogy a franchise megszállott rajongói miatt készítik el az új részt, melynek egyelőre nincs hivatalos neve, és a fejlesztés legelején tartanak, tehát senki se számítson gyors megjelenésre.

[vembed youtube=”QcJQLGLxg3s” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés