Kövess minket

Hiphop

Az elhunyt rapper, Big Scarr temetésén forgatott klipet az öccse

Megosztva

Mindenki másképp gyászol – szokták mondani, de a memphisi rapper, Big Scarr családja még ezt az igen tág mondást is tovább tágította, hisz jó ötletnek tartották videoklipet forgatni az elhunyt rapper temetésén.

Alexander Woods, művésznevén Big Scarr még december végén hunyt el egy túladagolás következtében. A hírt egyik elsőként, Gucci Mane közölte, akinek a 1017 Records nevű kiadójánál zenélt Scarr, már vagy 2 éve. Scarr olyan nevekkel kollaborált karrierje során, mint Offset és Pooh Shiesty, utóbbival jegyzi például legnagyobb slágerét, a Gucci Mane-referenciával hódító SoIcyBoyz című dalt, amire Foogiano is ráugrott. Gucci végül a srác temetésébe is beszállt 10 ezer dollárral. Eme temetés után lett rögzítve Scarr kisöccsének, a szintén rapper Quezz Ruthless-nek az új klipje, mint az az alábbi videón látható. Quezz egy nagy sleppel együtt, villogó telefonok kereszttűzében rappel, és még apja is ott van mellette, tehát nem arról van szó, hogy a család többi tagja fejet rázva nem értett volna egyet a klip helyválasztásával.

Volt viszont valaki, aki felszólalt, méghozzá Big Scarr barátnője, Kear. A lány az Insta oldalán fakadt ki, kínosnak nevezve az egész szituációt. Szerinte a rapper családja undorító módon kihasználja az elhunyt rappert, példának felhozva, hogy még a nyakláncait is úgy hordják, mintha az övék lenne. „Sosem lesz még egy Big Scarr! Hagyjátok békében nyugodni!” – írta.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés