Kövess minket

Film

Az elmúlt évek legszexibb Bond lányai

Csemegéztünk kicsit a színésznők közül.

Megosztva

James Bond mindig megmenti a világot. Legyen szó bármiről, hóviharról, orosz maffiáról, bombáról, bármiről, nincs olyan, amit James Bond ne tudna hatástalanítani vagy megakadályozni. Ám a titkos ügynöknek is van egy gyengepontja: a gyönyörű nők. Minden filmben meghódít valakit, aki megpróbálja megölni. Nézzük hát, kik voltak az utóbbi évek legszebb Bond lányai!

Casino Royale: Eva Green

eva green

Eva Green szépségét nem kell egy pillanatig sem bizonygatni. A filmben Vesper Lyndet alakítja, aki magába bolondítja James Bondot, ám egy szörnyű titkot hordoz magával: a nő kettős ügynök. Eva tökéletesen meg tudta személyisíteni a hideg szépséget. A színésznő adottságait más is felfedezte magának, ugyanis később pózolt 2014-ben a lengyel Playboy címlapján, 2015-ben a Campari naptárjának hasábjain láthattuk és a L’Oréal is dolgozott már együtt vele.

Skyfall: Bérénice Lim Marlohe

Berenice Marlohe4

A francia színésznőnek már a neve is egzotikus, nem csak a megjelenése. Bérénice Severine szerepét kapta a Skyfall című filmben, aki egy bérgyilkos, így ő sem lesz Bond segítségére a történetben. A színésznő mielőtt a kamerák elé állt volna, modellként dolgozott, jelenleg pedig az Omega órák egyik nagykövete.

Spectre: Monica Bellucci

806775850

Monica Bellucci szépségére már korán felfigyeltek. Már 1988-ban megkötötték vele élete első modellszerződését, és ettől kezdve olyan márkák foglalkoztatták, mint a Dolce & Gabbana vagy a L’Oréal. 1990-től filmekben is szerepelt, A passió vagy a Mártix trilógia után, végre szerepet kapott egy Bond filmben is. A Spectre november 5-én kerül a magyar mozikba, amiben Monica Bellucci Luciat, Sciarra feleségét fogja alakítani. Többet nem árulunk el, az maradjon meglepetés, de a színésznő simán lepipálja szépségével fiatal kollégáit!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés