Kövess minket

Hiphop

Az elmúlt hét a Chris Brown utálatról szólt

Megosztva

Nem volt könnyű hete az R&B énekes és táncos, valamint notórius nőverő, Chris Brown-nak. Az előadó Rihanna 2009-es bántalmazása óta küzd a publikum megvetésével, amin az sem segített, hogy későbbi kapcsolatainál is rendre toxikus viselkedésről számoltak be ex-barátnői. Habár sokan továbbra is támogatják, legyen szó rajongókról, vagy épp nagyobb sztárokról, Brown viselkedése örökre ráégett a karrierjére, aminek jó példája az elmúlt hét eseményei.

Az első nagy figyelmet kapó eset az volt, mikor az idei MTV VMA díjátadón egy a Chlöe-val közös dalát is díjra jelölték, de mikor a jelöltek felolvasásánal az ő nevéhez értek, Selena Gomez láthatóan undorodott Brown neve hallattán. Az énekesnő nem is tapsolta meg a jelölést, a következőnél viszont már mosolygott és tapsolt.

Később ugyan nem állt ki egyértelműen az arcára írt véleménye mellett, egy Insta Story-ban arról írt, hogy máskor mozdulatlanul fog ülni, mert nem akar újra mém lenni, de Pandóra szelencéjét már nem tudta visszazárni.

Brown-nak szusszania sem volt ideje, és máris jött az újabb oltás. Ezúttal egy másik R&B előadó, Tinashe nyilatkozta le azt, hogy már szégyelli a Chris Brown-nal közös kollabját. Még 2015-ben, amikor Tinashe még az RCA-hozvolt leszerződve, összeállt Chris Brown-nal a „Player” című dalhoz. Nem sokkal később érkezett az R. Kelly-vel közös „Let’s Be Real Now” című szerzeménye is. Utóbbiakról mondta azt egy interjúban, hogy inkább nem is gondol rájuk.

@zachsangshow

“I block out that song from my mind” @Tinashe on working with R. Kelly #tinashe #rkelly #embarrassing #zachsangshow #zachsang #fyp #foryou @Amp

♬ original sound – Zach Sang Show

Tekintve, hogy Tinashe nem akkora sztár, mint Gomez, ennél már Chris Brown is úgy érezte, hogy vissza kell szólnia. Először azon poénkodott kommentekben, hogy szerinte senki se tudna 5 Tinashe dalt mondani fejből, plusz szerinte az énekesnő az ismeretlenségbe csúszott le az elmúlt évek altt, majd Instán posztolt arról, hogy bezzeg az ő karrierjét lehetetlenség tönkretenni.

Az énekest ezután barátja és kollégája, Joyner Lucas védte be egy videóban, melyben arról beszél, hogy „nem tolerál” semmilyen Chris Brown pocskondiázást, és ő hajlandó lenne akár golyófogónak is beállni barátja elé. Lucas szerint a „celebek” csak reakciót akarnak Brown-ból kiprovokálni, hogy utána ujjal mutagathassanak rá, hogy lám-lám, milyen agresszív ember. Videóját azzal zárta, hogy Chris Brown a modern Michael Jackson, nem pedig a The Weeknd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés