Kövess minket

Aztaa

Az első pofonig volt csak kemény egy családra támadó medve Kanadában

Vesztére rossz háznál kezdett jaszkarizni.

Megosztva

Forrás:

Azt bátran kijelenthetjük, hogy senki sem szeretne egy felbőszült medvével összefutni valahol az erdő közepén, az meg pláne rémisztő élmény lehet, ha egy 130 kilós, kifejlett fekete medve tör be a házadba a délutáni szieszta idején. Pedig pontosan az utóbbi forgatókönyv zajlott le a Kanadában található Gibsons városkában szombaton.

Elery Froude egyedül volt otthon két gyermekével, amikor hívatlan vendég tűnt fel a horizonton. Egy meglehetősen udvariatlan medve érkezett hozzájuk látogatóba, szétverve a ház környékét majd bejutott a család otthonába is. A nő és a két kicsi a hálószobában rejtőzött el, miközben a ragadozó az épületben fel-alá rohangált. Ekkor érkezett meg a család egyik barátja segíteni, aki először lábasokkal próbált zajt csapni, hogy elrémissze a tomboló állatot, az viszont elfelejtett megijedni. Erre a férfi feldobta a kezét és úgy orrba verte a hím medvét, hogy az pontos ütéstől meghátrált. Ezután sikerült csak kitessékelni a házból. A helyszínre érkező rendőrök hangos szirénázással egybekötött dudálása pedig már végképp sok volt a támadónak, ezért angolosan távozott a helyszínről.

Hogy aztán később visszatérjen, és jól megkergessen egy férfit az utcán. Emberünknek óriási mázlija volt, bepattant a közelben parkoló teherautójába és ott is maradt egészen a Királyi Kanadai Lovasrendőrség megérkezéséig. Az egyenruhásoknak nem maradt más választásuk mint kilőni az állatot, hiszen csak aznap többször támadt emberre.

Forrás:

Forrás:

(Sunshinecoast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés