Kövess minket

Bulvár

Az emberek nem akarják, hogy Taylor Swift boldog legyen

De most komolyan.

Megosztva

Taylor Swift and Calvin Harris

Taylor Swift igazából nem akar rosszat senkinek. Ő elvan a kis világában a rengeteg híres barátjával, jól érzi magát, van egy szuper pasija Calvin Harris személyében, tényleg meg van mindene ahhoz, hogy boldog legyen. Ám valahogy az irigyei soha nem hagyják nyugodni, rajta kívül talán mostanában még Kanye West ennyire megosztó.

Igaz most azért egy kicsit többet kellett várni arra, hogy felröppenjen az a hír, hogy Taylor Swift és az éppen aktuális pasija szakítottak, aki ugye most Calvin Harris. Megírták, hogy igen a DJ tényleg megcsalta az énekesnőt, Taylor ki is borult, és már írja is a Grammy gyanús számokat. Azonban Taylor Swift és Calvin Harris köszönik szépen jól meg vannak és nem szakítottak.

Ugyanis az emberek, ahogy meglátnak rengeteg lányt Calvin Harris közelében, már rögtön arra asszociálnak, hogy tuti, hogy félrelép. Pedig csak Taylor barátnőivel akarta jól érezni magát, erre lazán a címlapokra került. Vajon ezt tényleg azért csinálják, mert ennyire ki nem állhatják az énekesnőt, vagy szimplán még több szívszaggató és szomorú számot akarnak hallani tőle? Ezt sajnos soha nem fogjuk megtudni, legalábbis addig nem, amíg Taylor Swift boldog.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés