Kövess minket

Elektronikus

Az erdőbe hajította a mérges DJ a rendőrök kocsikulcsát, miután azok leállították az illegál rave-jét

Megosztva

(képünk illusztráció)

Egy angol DJ annyira felhúzta magát azon, hogy a helyi rendőrök lekapcsolták az illegális buliját, hogy bosszúból elhajította a kocsikulcsukat, amit aztán órákig kerestek.

A rendőrséget még június 10-én a Wiltshire megyei Enfordba hívták egy potenciális illegális rave rendezvény miatt, miután bejelentés érkezett, hogy 30 ember gyűlt össze bulizni.

A Salisbury Journal szerint, amit a Mixmag szemlézett, a raverek figyelmen kívül hagyták a rendőrség felszólítását, hogy hagyják el a helyszínt, aminek nyomán oszlatni kezdték őket. Egy 36 éves DJ, aki állítólag „túl sokat ivott”, dühös lett, hogy a zsaruk elkezdték szétszerelni az általa hozott DJ pultot, ezért megtorlásképpen kivette a rendőrségi furgonból a kulcsot, és a susnyásba hajította azt.

A rendőrség közleménye szerint „azonnal megbánta a buta, vakmerő és meggondolatlan tettét”, ezért bement a területre, ahová a kulcsokat dobta, hogy megtalálja őket, azonban letartóztatták, mielőtt még visszaszerezhette volna őket. Letartóztatása után egy kutyás egységet vetettek be az eltűnt kulcsok felkutatására, de azokat nem találták meg, így a rendőrség pótkulcsot vásárolt.

Előző pénteken a DJ bűnösnek vallotta magát egy rendbeli lopás vádjában a salisburyi bíróságon. Védőügyvédje, Sarah Brown elmondta, hogy a férfi visszatért arra a területre, ahol a kulcsokat elvesztette, és négy órán át kereste őket egy fémdetektorral. A DJ-t végül 100 font pénzbüntetésre ítélték.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés