Kövess minket

Film

Az Eufória alkotójával dolgozik közös saját sorozaton The Weeknd, melyben ő is színészkedni fog

Megosztva

Óriási dobásra és előre borítékolható kasszasikerre készül az HBO: mint a Deadline filmes lap írja, The Weeknd Sam Levinsonnal, a méltán híres, hamarosan második évaddal jelentkező Eufória rendezőjével társulva munkálkodik egy új sorozaton a csatornának.

A széria egy dráma lesz és a The Idol cím alatt fog futni. Főszereplője egy popénekes lány, aki romantikus viszonyba keveredik egy hírhedt Los Angeles-i klubtulajdonossal, aki nem mellesleg egy titkos szekta vezetője. A sztori rövid leírása alapján szinte már látjuk is a sorozat neonban úszó képeit, és szinte érezzük az egyszerre nyomasztó, mégis forró és szexi éjjeli hangulatot, mely remekül passzol az énekes dalaiban lefestett világhoz.

Kép forrása: Deadline

The Weeknd multifunkcionális szerepkörrel rendelkezik a projektben: debütálni fog, mint színész, emellett ő a sorozat társszerzője és exekutív producere is.

És van még pár illusztris név a stáblistán: ott van az anno éjszakai életben dolgozó Reza Fahim, ő Weeknd producer-partnere és írója a sorozatnak, hasonlóan Mary Laws-hoz és Joseph Epsteinhez, aki emellett még showrunnere is a szériának.

És végül, de nem utolsó sorban Abel közeli barátai, avagy az XO-család tagjai sem maradnak ki: Weeknd menedzsere, Wassim Slaiby, alias SAL és La Mar C. Taylor kreatív igazgató, az énekes társa sok kreatív projektben társ-exekutívok lesznek.

Hogy a The Idol forog-e már, egyelőre rejtély, ahogy az is, hogy mikor fog majd megjelenni, mindenesetre izgalmas kalandnak ígérkezik.

(Az Eufória magyar operatőrével, Rév Marcellel még 2019 augusztusában ültünk le beszélgetni – az interjúban többször említésre kerül Sam Levinson, a jelenlegi és az előbbi show alkotója is. Olvasni itt.)

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés