Kövess minket

Hiphop

Az év meglepetése: A Migos új klipjében nem twerkelő bikinis csajok vannak

Még motoroznak is a lányok, ahelyett, hogy kocsit mosnának.

Megosztva

A Culture nevű hamarosan megjelenő Migos lemezről került le a „Bad and Boujee” című új track, mely most egy videót is kapott. A dalban Lil Uzi Vert is elrappel egy elég középszerű verzét, de egy pillanatra tegyük félre a piros és zöld rasztákkal nyomuló rappert és koncentráljunk valakikre, akik nem kapnak elég figyelmet a rap videókban: a női statisztákra. 

A hiphop vizuálok szerves része a státuszszimbólumok mutogatása. Kocsik, pénzkötegek, aranyláncok és persze, gyönyörű nők. Már Puff Daddy is ott fürdőzgetett a bikinis lányokkal Biggie ’94-es „Big Poppa” című klipjében, hogy utána 2 Chainz ugyanezt csinálja 11 évvel később. Nyilván felsorolhatatlanul sok kivétel van, de azt nem lehet letagadni, hogy ez az unalmas klisé gyakorlatilag minden olyan videónak a része, ahol a lányokat ki tudják fizetni és nem kell otthon a haverokkal közös klipet készíteni.

[gif]https://media.giphy.com/media/O14ylS8ymnP3i/giphy.gif[/gif]

A „Bad and Boujee” is választhatta volna ezt az utat, de ha már pont elit barátnővel menőznek a dal szövegében, akkor miért is ne legyenek inkább erős üzletasszonyok a videóban, akik egyszer sem rázzák a seggüket a kamerának. Azzal pedig, hogy a párok egy lepukkant KFC-ben vacsoráznak, miközben a legdrágább Ace of Spades Midas pezsgőt iszogatják csak tudatosan kifigurázza azt a felépített álomvilágot, amit más klipek próbálnak mutatni. Sok rapper ugyanis hiába vesz vadiúj kocsit és aranynyakláncot, ha amúgy a szinte üres és továbbra is veszélyes környéken lévő atlantai házában hajtja álomra a fejét minden este. Migosék felismerték ezt és még poént is csináltak belőle.  

[vembed youtube=”S-sJp1FfG7Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés