Kövess minket

Film

Az év premierje! A Star Wars megmozgatta a hírességeket

A Star Wars premierje nemcsak a fanatikusok figyelmét kelti fel, hanem az ominózus eseményen képviseltette magát a szakma krémje is. Sőt nem is akármilyen ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen.

Megosztva

A régóta várt eseményt, azaz Az ébredő erő díszbemutatóját a film alkotói és a hollywoodi elit előtt tartották. A gálára tiszteletét tette Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill is, de természetesen az új arcok sem hiányozhattak: Daisy Ridley, Gwendoline Christie, Oscar Isaac és John Boyega.

A brit színésznő, Daisy Ridley a díszbemutatóra egy bűbájos, fehér ruhában érkezett, melynek címkéjén a Chloe márkanév díszeleg. A meghívott hölgyek igyekeztek a filmhez illő öltözékben megjelenni, ezért az ihletett főként a világűr és a bolygók adták. Ennek eredményeképpen egy-egy nem hagyományos stílusba és formába is bele lehetett futni. Merész ruhát választott Lupita Nyong’o is, aki Alexandra Vauthier ruhájába bújt, illetve Jaime King, aki egy kevésbé hagyományos Monse kreációt öltött magára. Eredeti volt az énekesnő, Janelle Monae. Az est egyik legjobban öltözött nője Elizabeth Banks volt, aki egy Elie Saab ruhát viselt.

A vörös szőnyegről nem hiányozhattak a már-már ikonikus figurák: C-3PO, R2-D2 és a birodalmi klónok sem. Természetesen ott volt a rendező, J. J. Abrams és a forgatókönyvíró, George Lucas is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük