Kövess minket

Aztaa

Az év stuntja? Egy óriásplakáthoz szigszalagoztatta magát Steve-O

Ügyes marketingfogás, vagy csak buta figyelemhajhászás?

Megosztva

Forrás: Instagram / @steveo

2020-ban bármi megtörténhet – állítják sokan, nem is teljesen jogtalanul egy olyan több mint fél év után, ami alatt bőven jutott a rosszból, abszurdból és elképzelhetetlenből. Ilyen alapon lassan már azon sem lepődne meg senki, ha élő embereket látnánk plakátokra ragasztva, bár azért Los Angeles utcáin nem egy áll maradt a talajon, amikor felnéztek,

és a Jackassből ismert félmeztelen Steve-O-t látták vastagon odaszigszalagozva egy óriásplakáthoz.

[instagram]CD1cfGypgzd[/instagram] Így van, az extrém dolgairól híres tévés személyiség tényleg ezt tette, mégpedig azért, hogy promótálja kicsit új stand-up műsorát, a Gnarly névre hallgató őrültséget, ha már a Jackass 4 úgyis csúszik a Covid miatt. A színész-kaszkadőr Instagramra posztolt egy szelfit magáról, így tudatta az emberekkel, hogy épp egy plakáthoz – amin a weboldalának a címe és a Gnarly felirat díszelgett – van tapasztva, majd élőzni kezdett, amiben többek közt az alatta összegyűlt rendőröket is filmezte, akik nemigen tudták eldönteni, hogy emberünk most épp bűntényt követ-e el, vagy sem. Steve-O ezen túl örömét is kifejezte és elmondta a célját: „Jó itt lógni, boldog vagyok, és csak tudatni szeretném a világgal, hogy mi is az a projekt, amin olyan keményen dolgoztam. Gnarly a címe.”

Forrás:

Forrás:

Banánt láttunk már falhoz szigszalagozva, embert viszont még nem, így mondanunk sem kell, hogy a PR-fogásként jellemezhető stunt pillanatok alatt szenzációvá vált, tömegek sokasága gyűlt az óriásplakát köré, a közösségi médiában pedig minden Los Angeles-i Steve-O-ról kezdett posztolni. Valaki kitette, hogy épp a háza fölött látja a Jackass-sztárt, más pedig poénkodva azt jegyezte meg, hogy azért ez közel sem a legelborultabb dolog, ami 2020-ban történt. 

[twitter]https://twitter.com/sIumIord_/status/1293952919822192640[/twitter][twitter]https://twitter.com/IntelDoge/status/1293953854527213569[/twitter]
A „performansz” aztán pár óra múlva véget kellett hogy érjen: habár Steve-O pont azt nem akarta, hogy majd valamely rend-vagy katasztrófavédelmi szerv „mentse meg” őt, pláne úgy, hogy fizetett a plakáthelyért és a saját biztonságáról is gondoskodott, végül a helyszínre néhány óra múltán kiérkező tűzoltóság szedte le a 46 éves csodabogarat a magasból. 

Forrás:

Forrás:

A meztelenséggel, veszélyes mutatványokkal és „szörnyű viselkedéssel” teli, erősen korhatáros Gnarly itt nézhető meg 9,45 eurós áron.

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés