Kövess minket

Zene

Az év végén sem pihen Péterfy Bori

Class Utas: A gyermeknevelés, a színház, film és a zene szinte egyszerre kap helyet Péterfy Bori életében, aki igazi szuperanyukaként osztja be idejét. Ez azonban áldozatokkal is jár – derült ki az énekes-színésznő Garami Gábornak adott interjújából. A Péterfy Bori & Love Band sztárja a hetente jelentkező webes műsor, a Class Utas vendége volt.

Megosztva


Kevés olyan dolog van, ami ne férne bele egy nő időbeosztásába, ha kellően fontos. Tudja ezt Péterfy Bori is, aki mindhárom területen aktív. Jelenleg a koncertezést élvezi a legjobban, de ahhoz, hogy mindenre jusson elég ideje, néha áldozatokat is hoznia kell. „Ha az ember úgy él, mint egy férfi, plusz családja is van, bírni kell. Ebből is látszik, hogy szuper lények vagyunk. Sokkal többet tudunk teljesíteni, de ez nagyon nehéz, sok mindenről lemondok. Színházban például szinte évekig nem játszottam, a Száll a kakukk fészkére című darabot is azért tudtam elvállalni, mert nem nyáron próbálták, hanem ősszel” – árulta el a színművész, aki már kiskorában sem hétköznapi dolgokra vágyott.

„Valami olyasmit mondtam gyerekkoromban, hogy állampolgár szeretnék lenni, de szerintem megtetszett ez a szó, és lehet, hogy álompolgárnak értettem” – mesélte nevetve Bori, akinek nyáron annyi koncertje van, hogy másféle munkát nem igazán tud vállalni. Ez persze nem azt jelenti, hogy télen nem zenél, hiszen decemberben immár harmadik alkalommal rendezi meg a nevével szinte eggyé vált Karácsonyi Farsangját. Az év végi nagykoncert ötlete Garami Gábornak is nagyon tetszett.

„Teljesen meglepő és formabontó dolog Karácsonykor tartani a Farsangot, de egyben zseniális ötlet is. Abszolút passzol Péterfy Borihoz, aki egy borzasztóan tehetséges színésznő és már az Amorf Ördögökben is imádnivalóan énekelt. Korábban ugyan sosem találkoztunk személyesen, de pont olyan bohém és szórakoztató előadónak képzeltem, amilyennek az interjú alatt megismertem” – mondta a Class FM népszerű műsorvezetője.

Hol nőtt fel, milyen szakmát választott volna, ha nem az előadóművészetet, és miért lógott sokat a gimiből Péterfy Bori? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés