Kövess minket

Aztaa

Az évem képekben: Spiller Emilio

Több Footshop-projekt, közös munka az UNREAL branddel és egy lookbook fotózás – ilyen volt Spiller Emilio tavalyi éve.

Megosztva

Nemrég ért véget 2019, az újév – egyben az új évtized – beköszöntével pedig felkértünk néhány fotóst, hogy egy csokornyi fotóval emlékezzenek vissza a tavalyi évükre,  kiemelve legkedvesebb, legemlékezetesebb és legjobb pillanataikat. Az évem képekben sorozat harmadik alkotója Spiller Emilio.

Forrás:

A fiatal Spiller Emilio egy olyan fotós, akinek munkái maximálisan Hypebeast-és Highsnobiety-kompatibilisek. Aki kicsit is képben van napjaink high-end fashion és a streetwear elegyedéséből születő divat vizuális, közösségi médiában megjelenő világában, az pontosan tudja, mit is értünk ezalatt. Emilio fotóz cipőket, outfiteket, autókat, eseményeket és embereket is, mindezt elég magas minőségben és nagyon mai stílusban. Olykor minimalista és artsy, néha kirívó és kommersz, de mindig lényegre törő és hatásos – valahogy így jellemezhetnénk a budapesti srác anyagait, akivel ezeket látva nem meglepő módon a Footshop is rendszeresen együtt dolgozik.  

„Tavaly egy csomó téren kipróbálhattam magam fotósként.” – írta nekünk Emilio. „Minden egy eventtel kezdődött, ami után kajákat fotóztam, de végül a streetwear/fashionnél lyukadtam ki. Számomra 2019 kifejezetten sikeres volt és nagyon hálás vagyok egy csomó embernek, hogy meg tudtam valósítani az évre szánt céljaimat.”

Emilio hét képben mutatja meg, hogyan is alakult neki a tavalyi témákban és együttműködésekben gazdag, látszólag valóban mozgalmas év.

Ezt a képet a július kilencedikei Wavy Gravy-n készítettem. Ez a fotózás egy meghatározó pont volt nekem 2019-ben, mivel itt indult el a közös munkám a Footshoppal. Úgy mentem oda az eseményre, hogy senkit nem ismertem, de a jó zene és hangulat nagyon hamar összehozott olyan emberekkel, akikkel a mai napig nagyon jó a kapcsolatom.  A képen Baba Aziz és glxy szerepel, akik amúgy aznap is egy nagyon erős szettet toltak. 

Forrás:

Augusztus 2., a Footshoppal először fotóztam külön outfiteket. A képen Perge Zsolt (@pergezsolt) szerepel. 

Forrás:

Ez a fotó közvetlenül a nyár utolsó Wavy Gravy bulija előtt készült, amikor a frissen érkezett Comme des Garçons Play ruhákat kellett befotózni. A képen Gócz Diotíma, Gallo Natalie és Szili Tamás van. 

Forrás:

Ezt Szili UNREAL popup storejának a promózásához készítettük, mögöttes tartalma ugyan nincs, de egy brutál jó nap volt még augusztus közepén. 

Forrás:

Ez a kép augusztus 26-án, vagy 27-én készült, a lényeg, hogy nyarat tekintve nagyon későn. A Footshopnak egy Asics reklámot forgattunk, ahol nem csak fotóztam, de mint DOP is jelen voltam a munkálatoknál. Egy nagyon szuper csapattal dolgozhattam együtt. Mai napig a legjobb projekt volt amire visszagondolok, minden szempontból. Mikor kész lett a videó és mellé a képek, akkor láttam igazán, hogy igenis megéri hosszú órákat- napokat tervezni illetve dolgozni egy-egy projekten mert tényleg lenyűgöző eredményt lehet elérni kis odafigyeléssel és egy jó csapattal. Külön köszönet ezért Márknak, Misinek, Ábelnek (mindkettőnek), Matyinak, Esztinek, Szilvinek, Benedeknek és Petinek. 

Forrás:

Footshop winter editorial. Csepel, október 25-e. Tökéletes helyszín, tökéletes modellek, tökéletes styling. A csepeli konténerparknak egy részét lezárták nekünk, hogy el tudjuk készíteni ezt a sorozatot. Amúgy ez a kedvenc képem amit 2019-ben csináltam. Modell: Halász Kolos (@c0_lee). 

Forrás:

November 26-a, UNREAL SEASON 4 LOOKBOOK: ez volt az első lookbook amit életemben fotóztam. A fotózás nagyon jól alakult, az egyetlen hátulütő csak az volt, hogy péntek este 11-ig terveztük a fotózást és másnap 5-kor már neki is álltam a képek készítésének, amik kevés pihenés után is meglepően királyul sikerültek. 

Forrás:

További tartalmakért és fotókért Emillio Instagramját itt lehet követni.

– Az évem képekben sorozat eddig megjelent cikkeit pedig itt és itt lehet csekkolni. –

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés