Kövess minket

Sport

Az évszázad legsimább kosármeccsén 108-1 lett a végeredmény!

A nézők tuti nem rágták le a körmüket az izgalmaktól.

Megosztva


A nézők tuti nem rágták le a körmüket az izgalmaktól.

Az amerikai Ohio-ban járunk, ahol két középiskolás lánycsapat feszült egymásnak, a helyi bajnokság rájátszásában. A bemelegítésnél még nem tűnt úgy, hogy a csarnokban mészárszék lesz, de az első percektől kezdve biztos volt, hogy a Gilmour Academy csapata kiveri a sz*rt is ellenfeléből, a Northeast Ohio College Prep-ből. Félidőben 72-1 volt az eredményjelző táblán, a ledöbbent szurkolók nem hittek a szemüknek. A Northeast csapata egyetlen pontját büntetőből szerezte, mezőnyben 28 kísérletből, sajnos egyet sem tudtak értékesíteni.

A másik csapat a végére kissé megkönyörült rajtuk és a második félidőben „csak” 36 pontot süllyesztettek el a gyűrűben. A Northeast ebben a játékrészben már nem járt sikerrel kosárszerzésben. A végén, egy nem túl szoros meccsen, 107 ponttal nyert a Gilmour csapata. Amely, egyébként ott van az állam 25 legjobb csapata között, míg ellenfelük az alapszakaszban sem parádézott, 13 meccsből mindössze egyet nyerve meg! Mondjuk azt nem értjük, hogy ilyen mutatóval, hogy lehet bekerülni a rájátszásba, bár az egy győzelem jelzi, hogy még náluk is volt gyengébb csapat a mezőnyben!

A mérkőzés után a két edző kölcsönösen dicsérte a másikat. A győztes tréner elmondta, hogy a második félidőben visszavettek, hogy ne alázzák meg túlságosan ellenfelüket, bár, ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor ez így is elég jól sikerült… Az ellenfél edzője kiemelte, hogy egy nagyon erős csapattal találkoztak, akiknek gratulálnak a győzelemhez, és minden jót kíván nekik a rájátszásban.

Azt, hogy a jókívánság mennyire őszinte, azt nem tudjuk, de erről az eredményről a L’aart pour Laart  társulat egyik  gegje jut eszünkbe, mikor Kovács néni a Litván férfi-válogatott ellen kosarazik. Nem túl nagy sikerrel…

[vembed youtube=”_sJKd2C5d8g” ]

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés