Kövess minket

Aztaa

Az évszázad nagy fagylaltrablása

„Itt van, megjött Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri!”

Megosztva

iStock 000026781734 LargeFotó: Getty / Istock

Nem valószínű, hogy New Yorkban túl sokan ismernék, ezt az mondatot a Keménykalap és Krumpliorr című, örökbecsű magyar filmből. Mégis, öt „mindenre elszánt” rabló, múlt pénteken a kezébe vette az irányítást egy Duane Reade nevezetű kisboltban. Mármint a fagyit, majd egy gyors mozdulattal a hátizsákjukba rejtették. Ez még nem is lenne akkora szám, ám a rendőrség közlése szerint, összesen 226 darab, fél literes Häagen-Dazs fagyit loptak el az ismeretlen elkövetők! És, ez még nem minden! A boltból elvittek még, további hat Delish márkájú jégkrémet is a vandálok.

Az eset Manhattan közelében történt, délután öt óra tájban, fényes nappal. Ahogy mondani szokták, az anyagi kár jelentős, hisz az eltulajdonított édesség több, mint 1300 dollárt ér. Az üzletben senkinek sem tűnt fel, amint az édesszájú bűnözők kirámolják a fagyasztókat, így szabadon távozhattak a tetthelyről. A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben.

Mi, csak remélni tudjuk, hogy a gengszterek nem vesztek össze a szajré szétosztásakor azon, hogy ki, melyik ízt kapja meg…

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük