Kövess minket

Bulvár

Az FBI is nyomoz Ralo ügyében, miután 200 kilogramm marihuánát találtak a magánrepülője fedélzetén

Egyre jobban dagad a botrány Gucci Mane üdvöskéje körül.

Megosztva

Forrás:

Akár egy akciófilmet is forgathatnának az atlantai rapper, Ralo elmúlt pár napjáról. Gucci Mane felfedezettjét múlt hét vasárnap, április 15-én tartóztatták le bűnszervezetben való részvételért, illetve kábítószerrel való visszaélésért. Ha szerencséje van az előbbi vádpontot még ejthetik ellene, de valószínűleg nehezen tud majd elszámolni a közel 900 ezer dollárt (270 millió forint) érő, 200 kilogramm marihuánával – ennyit találtak ugyanis nála a rendőrök, mikor magánrepülőjével készült elhagyni a szülővárosában található, Dekalb-Peachtree repteret.

Egy most nyilvánosságra került jelentés szerint Ralo az egyik vezetője az Atlantában működő, Famerica nevezetű utcai bandának, amely már az FBI figyelmét is felkeltette az utóbbi időben. Szerdán kora reggel aztán akcióba léptek, míg a 23 éves rapper előzetesben csücsült rajtaütést rendeztek az ő tulajdonában lévő rosszhírű bérházban, Lil Pakistanban. A nagyszabású razzia során helikopterek köröztek az égen, miközben fegyveresek dúlták fel a lakásokat kábítószerek után kutatva.

Az 1017 Eskimos kiadó tagját idén februárban – pont a születésnapján – már előállították egyszer, mert jogosítvány nélkül vezetett. Akkor azt mondta, hogy a bőrszíne miatt vegzálják őt a hatóságok. Meg a rengeteg pénze miatt. Meg mert fiatal és okos. Meg az iszlám vallása miatt.

Mit mondhatnánk, nehéz az élet.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés