Kövess minket

Hiphop

Az igazságosztó Funkmaster Flex azt állítja, Cardi B egyetlen szöveget sem írt az új albumára

Ellenben valaki jó pénzért megírta helyette.

Megosztva

Forrás:

Továbbra sem fogja vissza magát Funkmaster Flex, ha a jelenkori hiphop színtér nagyágyúiról kérdezik, vagy nem kérdezik a véleményét. A veterán DJ és rádiós műsorvezető tegnap egy élő Insta videó során támadta be Cardi B-t, szerinte ugyanis az első lemezét (Privacy of Invasion) múlt héten megjelentető rapper hölgy nem maga írja a szövegeit, hanem valaki a háttérből, feltehetően nem kevés pénzért. Ennél nagyobb sértés egy emszít aligha érhet, pláne abban a műfajban, ahol szövegiség dominál, éppen ezért mindenki a saját gondolatait kellene tovább adja.

[instagram]BhrPf16BGFD[/instagram]
“Cardi helyett valaki más írja a szövegeit. Ki nem állhatom azokat a rappereket, akik nem tudják megírni a verzéiket. Mit tanultunk ma skacok? Mindenki saját magának rakja össze a szövegeit!” – fejezte be egy jó tanáccsal mondandóját Flex nagy nevetések közepette, mikor Cardi-ról kérdezték.

Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy azt Funkmaster Flex állítja, bár az tény, hogy Cardi tényleg használ szellemírókat, a “Bodak Yellow“-t, és meglepő módon a személyesebb hangvételű Offset hűtlenségét helyrerakó “Be Careful”-t sem teljesen ő írta. A “szellemírók”, ha tetszik, ha nem, ott vannak az albumokon, korábban Drake-et is megvádolták hasonlóval, itthon pedig Majkát találták be még a zenei karrierje kezdetén, hogy Kicsi Tyson és Dopeman írja a rímeit.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.