Kövess minket

Aztaa

Az illegális marihuána termesztésről beszélt a riporter élő adásban, amikor felbukkant egy srác a háta mögött egy hatalmas zöld növénnyel a kezében

Trollollollololloloolo.

Megosztva

Forrás:

Szeretnénk az év trollja díjra jelölni azt a srácot, aki mesterien likdvidálta egy kis körzeti tévé élő adását az illegális marihuána termesztésről Angliában. A KMTV csatorna mit sem sejtő riportere, Cameron Tucker egy Kent városában található csendes lakónegyedből jelentkezett be, hogy az otthoni fűtermesztés veszélyeiről tájékoztassa a (szintén) mit sem sejtő nézőket. Minden a tervek szerint haladt: Cameronunk üdén, frissen borotvált arccal állt a kamera előtt, és mondta a magáét. Eddig semmi extra. Egy váratlan pillanatban azonban felbukkant a háta mögött egy srác egy hatalmas zöld növénnyel a kezében. Tett pár lépést, majd a tévések látványától meglepetést színlelve elszaladt. A kamu mariskával együtt. És Cameron mindebből semmit sem vett észre, csak duruzsult tovább.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/KMTVKent/videos/1913026925396558/” ]

A stúdióban ülők, valamint a nézők viszont halálra röhögték magukat a fiú produkcióján. Be is hívták volna egy későbbi adásba a szerkesztők, de sajnos nem sikerült a nyomára bukkani, olyan jól elfüstölt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés