Kövess minket

Bulvár

Az Insane Clown Posse rappere megpróbálta fejbe rúgni koncert közben Fred Durst-öt, de bebukta

„Ekkora egy puncit, még csak nem is sikerült neki” – mondta az eset után a Limp Bizkit frontembere.

Megosztva

Forrás:

A Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov meccs másokban is feltüzelte a harci kedvet, például az Insane Clown Posse felében, Shaggy 2 Dope-ban, aki megpróbálta hátulról fejbe rúgni a Limp Bizkit frontemberét egy fesztiválon, de kicsit elszámította magát.

Shaggy, aki ha épp nem beég, akkor bohóc maszkban morfondírozok, hogy miként működnek a mágnesek, a New Jersey-ben megrendezett Rock Allegiance Fesztiválon próbálta be a rúgást, míg Fred Durst épp nagyban hörgött a színpadon. Emberünk egy asszonyverőben sántikált ki a stédzsre, majd nekiveselkedett a rúgásnak, de a lába túl rövidnek bizonyult, így végül inkább a padló bánt el vele, na meg a színpadra kirohanó biztiőr. Durst nyugodtan csak annyit reagált (láthatóan nem felismerve Shaggyt, aki pár órával korábban lépett fel az ICP-vel a feszten), hogy „Mekkora egy punci, még csak nem is sikerült neki„, majd a security arcokat nyugtatgatta, hogy nem kell szétverni a támadót, végül a közönségtől kért egy kis tapsot a performanszért.

Az ICP és a Limp Bizkit kapcsolata közel két évtizede romlott meg, mikor Durst elhívta turnézni a Juggalo rappereket, de később a többi turnén résztvevő zenekar, köztük a KoRn kiutálta őket, és emiatt menniük kellett.

[vembed youtube=”NpNIA-iYF4g” ](CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés