Kövess minket

Tech

Az Instagram egy az egybe lemásolta Snapchatet

A vezérigazgató szerint nem az a fontos ki találta ki először.

Megosztva

Hamarosan új frissítés érkezik az Instagramhoz. A friss funkció gyakorlatilag egy teljes Snapchat kopi, ugyanis a fiatalok kedvenc applikációjához hasonlóan mostantól az Instában is posztolhatunk 1 nap után eltűnő képeket és videókat, ezeket a posztokat pedig rajzokkal, szövegekkel valamint matricákkal dobhatjuk fel. 

Kevin Systrom a cég vezérigazgatója a Techcrunch kérdésére elmondta, hogy minden elismerés a Snapchatet illeti, de szerinte nem fontos, hogy ki találta ki a formátumot először. 

[vembed vimeo=”177180549″ ]Az Instagram Storiesnak elnevezett funckió a képfolyamunk tetején lesz megtalálható és a cég arra számít, hogy a Stories bevezetésével nem csak a legszebb fotóinkat töltjük majd fel Instára, hanem a mindennapi történéseket is. A Facebook által birtokolt kép és videómegosztó app már próbálkozott hasonlóval, de azok mind külön applikációk voltak, a Stories viszont integrált része lesz az Instának. A Techcrunch azt is végigvette, hogy miben különbözik majd a Snap és az Insta Stories, eszerint:

– Ha publikus az Insta oldalad, akkor az Insta Sztorijaid is azok lesznek.

– Az Insta sztorikat meg lehet majd állítani és vissza is lehet pörgetni, nem úgy, mint a Snapchaten, ahol maximum továbblépni vagy printscreenelni tudsz.

–  Nem lehet régi képeket / videókat felölteni (Snapchaten a legújabb frissítés óta az appon belül készített képeket újra megoszthatod).

–  3 féle különböző ecsetfajta lesz rajzoláshoz.

– Jelenleg nincsenek geofilterek (értsd: welcome to budapest felirat ala Snapchat), arcanimációk, matricák és gyorsítani és lassítani sem lehet a videókat.

és végül a legfontosabb:

– NEM LÁTOD KI PRINTSCREENELTE LE A MEGOSZTOTT KÉPEDET

A frissítést a következő hetekben kezdik el kiterjeszteni a felhasználóknak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés