Kövess minket

Bulvár

Az Instagram hamarosan átrendezi a posztokat

Neeeeee, mit csináltok??!

Megosztva

Az Instagram úgy tűnik meg akar szabadulni a kronológikusan megjelenített posztoktól és inkább azt rakná elénk, amit számunkra érdekesnek vél. Kevin Systrom a fotósapp társalapítója a New York Times-nak elmondta: „A felhasználók a posztok 70%-áról lemaradnak, ezzel a váltással csak azt próbáljuk elérni, hogy az a 30% amit látnak  releváns legyen számukra.” Ennek érdekében egy Facebook mintájára készített algoritmust fejlesztettek ki, mely megpróbálja majd kitalálni, hogy az általunk követett profilok posztjai közül melyikek érdekelhetnek minket a leginkább.

Ez azoknak kifejezetten idegesítő lesz, akik nem követnek olyan sok profilt és esetleg minden nap végiggörgették a feedjüket. Egyelőre az új feed rendszer csak az app használóinak 1%-a által elérhető, tesztelés céljából, és ha sikeresnek bizonyul a teszt akkor utána mindenkire kiterjesztik.

Az Instagram amúgy nemrég azzal haragította magára a felhasználókat, hogy a videóknál nem a likeokat látjuk alapból, hanem azt, hogy hányan nézték meg az adott videót, ezzel sikeresen egy újabb hencegésre okot adó számon kattoghatnak az instát használók.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés