Kövess minket

Aztaa

Az internet kedvenc zenekritikusa, Anthony Fantano imádja, hogy Krúbi beszólt neki

Megosztva

Diss trekket írt Krúbi az internet kedvenc zenekritikusának, Anthony Fantanónak. A magyar rapper álnéven, 6608XI-ként szólt be Fantanónak egy angol nyelvű dalon, a beef apropója pedig az, hogy a zenekritikus anno csak 6 pontot adott a 10-ből Kanye West közönségkedvenc „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” című lemezére. Az MBDTF videó Fantano egyik legmegosztóbb YouTube-os kritikája volt, jelenleg 40 ezer dislike van rajta, a 13 ezer like-kal szemben. A kritika annyi vitát generált, hogy 1 éve Fantano ismét elővette a lemezt, de a véleménye valójában nem változott. 

Krúbi mindenesetre 6 pontnál sokkal jobbra tartja Kanye West, általunk is körülrajongott albumát, ezért készített egy alapvetően poénos, Bevild, Kapitány Máté & Seaside által producerelt diss trekket, melybe Fantano kopasz fejét, és „Dinnye” becenevét is belefűzte, de mindezt szeretetteljesen, stílusokon átívelő hangzással.

[vembed youtube=”VcDAv5lhjbE” ]A diss Fantanóhoz is eljutott, a Twitch csatornáján reagált a dalra. A kritikus a reakcióvideóját először Krúbi bemutatásával kezdi, tekintve, hogy a nézői közül maximum a magyarok ismerhetik a rappert. Fantano ezután az elegánsan odaszúrós dalszöveget olvasta át, végül a dalt is meghallgatta, és kijelentette, hogy ez az általa hallott legjobb diss trekk, amit neki címeztek. „Magyarország állj fel, ha rangsorolnom kéne a nekem írt diss trekkeket, országok alapján, Magyarország simán vezetné a listát, ennek a srácnak köszönhetően. Ez azért valami. Magyarország ma igazán megmutatta magát” – mondta.

[vembed youtube=”pdxEYBQiCn0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés