Kövess minket

Események

Az ivóvízért is koncertezik Budapesten a Depeche Mode

A Global Spirit az együttes 18. turnéja, három év után az első élő fellépéseik.

Megosztva

Május 22-én Budapesten lesz látható a Depeche Mode. A modern zene egyik legnagyobb hatású művészei, múlt év októberében jelentették be Milánóban, hogy 2017 májusában Spirit című, márciusban megjelent lemezükkel világkörüli turnéra indulnak. Az album megjelenését követő Global Spirit turné lehetőséget nyújt majd a régi és az új rajongók számára is, hogy láthassák a zenekar egetrengető és érzelmekkel teli új showját.
A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja majd Dave Gahan-t, Martin Gore-t és Andy Fletcher-t játszani.

Forrás: Facebook/DM

A turné a stockholmi Friends Arenaban indul 2017. május 5-én, és olyan, a rajongók által kedvelt helyszíneket érint, mint a Paris’ Stade de France, a milánói San Siro, vagy a berlini Olimpiai Stadion. A további állomások között a csapat számára új helyszínek is találhatók, mint például a London Stadium, a moszkvai Otkritie Arena és a Veltnis-Arena Gelsenkirchenben, Németországban. Az európai turné Kolozsvárott végződik majd az utolsó stadion koncerttel. 

Budapest is része ennek a nagyszabású turnénak, amely május 22-én ér a Groupama Arénába. A koncertre jegyek még kaphatóak a www.livenation.hu oldalon keresztül, a legolcsóbb 10 ezer, a legdrágább 33 ezer Ft.

Forrás: Facebook/DM

A 2017-es nyári európai részt követően a Global Spirit turné Észak- és Dél-Amerikában folytatódik majd. Ez lesz a banda 18. turnéja, és 3 év kihagyás után az első élő fellépéseik.

Az együttes utolsó koncertkörútja, a Delta Machine Tour – amit több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában a telt házas előadásokon -, egyike volt 2013. legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak.

Az új turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-val együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

[highlight]Kapcsolódó cikkek:

Jövőre új Depeche Mode albumot és koncertet is kapunk

2Pac, Kraftwerk és a Depeche Mode is bekerülhet a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

[/highlight]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés