Kövess minket

Hiphop

Az N.W.A tagjaként elért világraszóló sikerek után évekig hajléktalanként tengődött Dj Yella

Megosztva

Hiába volt az N.W.A tagjaként egykor a csúcson, mégis viszontagságos utat járt be Dj Yella, akinek hamarosan megjelenhet önéletrajzi könyve, a Straight Outta Compton: My Untold Story. Az írással kapcsoltban Yella a napokban a Murder Master Music Show-nak adott interjújában arra is kitért, hogy 2010-től három és fél éven keresztül hajléktalanként volt kénytelen élni, mivel, ahogy fogalmazott, a pénz kifolyt a kezei közül nagy unalmában.

“Azért mondom, hogy hajléktalan voltam, mert nem volt saját házam, otthonom. Kanapékon aludtam. A lánytestvéremnél, vagy barátoknál húztam meg magam. Ugyan nem kellett az utcán dekkolnom, de ez valójában csak egy hajszálon múlt” – mondta Yella a beszélgetés során, majd elárulta, hogyan került a majdhogynem teljesen kilátástalan szituba:

“Nem haragudtam senkire. Sem Istenre, sem másokra. Elfogadtam a helyzetet. Igaz, azon sem agyaltam túl sokat, hogy miként tudnék kikecmeregni belőle. Nem kábítószerekre, meg hasonló dolgokra ment el a pénzem. Egyszerűen csak elfogyott.”

Pedig Yella a zene mellett sok minden másba is belekóstolt. A kilencvenes évek közepe táján például visszavonult a zenéléstől és pornófilmeket kezdett rendezni. Nagyjából 300 produkció elkészültében vett részt felnőttfilmesként, mígnem 2011-ben újra zenélni kezdett. Ez idáig utolsó albuma, a West Coastin’ 2012 nyarán jött ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés